ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822

• Kamera ve Fotoğraf Çekimi
  • Yeni Ümraniye Dergisi'nin yayına hazırlanması

KURGU-GRAFİK BİRİMİ

• Belediye Faaliyetleriyle İlgili Tanıtım Filmi, Sunum ve Görsel Materyal Hazırlanması
  • Yeni Ümraniye Dergisi'nin Tasarımı

SOSYAL MEDYA BİRİMİ

• Twitter, Facebook, İnstagram, Youtube, Periscope, Vine, Google
Ahmet Şenol ALKILIÇ

Vekil Müdür

Rize’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. ODTÜ’de inşaat mühendisliği bölümünde başladığı üniversite hayatına bir süre sonra Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde devam etti. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İslam Tarihi üzerine yüksek lisans eğitimi ders dönemini tamamladı.

Spor salonu işletmeciliği ve serbest tekstil pazarlamacılığının ardından bir inşaat firmasında, deprem takviyesi şantiye şefliği yaptı. 2004 yılından 2021 yılı sonuna kadar Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kültürel etkinlikler şefi olarak çalıştı. Bu arada birçok sempozyum, festival, yarışma, sergi ve sair kültürel etkinliğin planlaması ve organizasyonunda yer aldı. 15 Ocak 2022 tarihinde Kültür İşleri Müdürü olarak görevlendirildi.

Şiir ve öykü alanında çalışmaları bulunmaktadır. Yayımlanmış iki şiir kitabı ve ayrıca yayımlanma aşamasında roman ve hikâyeleri bulunmaktadır. Yazı ve şiirleri ulusal dergilerde yer almaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmekte ve Arapça anlamaktadır.