ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822

• Kaymakamlık Açık Kapı
  • Bilgi Edinme

İSTİHDAM MERKEZİ

Ümraniye Belediyesi’nin memur ve işçi alımları ÖSYM tarafından yapılan KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) ve İŞKUR üzerinden kurum dışı kamu işçi alımı yapılmaktadır. Bu kapsamda başvuru yapmak için;

sitelerini takip ederek başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Memur, işçi alımları ve staj talepleri hakkında detaylı bilgi, iş ve işlemlerin takibi belediyemizin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanmaktadır.

insankaynaklari@umraniye.bel.tr

Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı İSTİHDAM MERKEZİ’nden sadece özel sektörle işbirliği yaptığımız firmalara yönlendirme yapılmaktadır.

İş ve Meslek Danışmanlarımız hafta içi her gün 09.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Bilgi ve İletişim: 0 216 443 56 00 / dahili 1295 – 1296 – 1297 – 1298

Web Sitesi: https://istihdam.umraniye.bel.tr

e-mail: istihdam@umraniye.bel.tr

(e-mail adresi, bilgi ve destek amaçlıdır, CV gönderilmemesi, iş başvuruları için web sitesindeki iş başvuru formunun doldurulmasını önemle rica ederiz.)

KENT KONSEYİ

• Kıdemli Hemşehriler Meclisi
  • Kadın Meclisi
  • Gençlik Meclisi
  • Çocuk Meclisi
  • Engelliler Meclisi
  • Kent Konseyi Sosyal- Kültürel Etkinlikler
  • Kent Konseyi Proje Çalışmaları
Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Mustafa GÜÇLÜ

Halkla İlişkiler Müdürü

1982 Ankara-Keçiören doğumlu olan Mustafa GÜÇLÜ, aslen Yozgatlıdır.

İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır.

2013 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Fakültesi'nde eğitim hayatına devam etmektedir.

2003-2013 yılları arası; Özel sektörde çalışma hayatına atılmıştır.

2013 Yılı'nda; Ümraniye Belediyesi Başkanlık Makamı görevlendirmesi üzere Belediyecilik hayatına giriş yapmış, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Cenaze ve Taziye Hizmetleri Birimi'ni kurmuştur.

2013-2024 yılları arası; Cenaze ve Taziye Hizmetleri Şefi olarak görevine devam etmiştir.

2014-2019 yılları arası; Kamu yararına çalışan bir Eğitim-Öğretim Vakfının Ümraniye İlçe Kurucu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Bu görevine devam etmesi ile birlikte, birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nda Yönetim Kurulu ve İstişare Heyeti Üyeliği görevlerini icrâ etmiş, genç nesillerin îmârı ve inşâsına yönelik eğitim-öğretim seminerleri gerçekleştirmiş, bu programlarda koordinatörlük ve moderatörlük görevlerinde bulunmuştur.

29 Nisan 2024 tarihinde; Başkanlık Makâmı tensip ve takdirleri üzere Halkla İlişkiler Müdürü olarak atanan Mustafa GÜÇLÜ, evli ve üç çocuk babasıdır.